TunneTila – juuri oikeanlainen tunnelma sinun kotiisi

Ota yhteyttä sisustusneuvojaan

Värisilmän oma TunneTila-sisustuspalvelu sopii sinulle erityisen hyvin, jos suunnittelet oman kotisi rakentamista tai remontoimista ja haluat varmistaa lopputuloksen, joka miellyttää silmääsi, on harmoninen ja rakentuu arjessanne toimivista pintamateriaaleista.

Katso toteutuneita tunnetiloja

TunneTila-sisustusneuvojiemme kädenjälki on nähtävissä monissa pohjoissuomalaisissa kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa ja myös mm. kampaamoissa.

TunneTila-palvelun myötä saat käyttöösi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, jolla on vahva sisustusmateriaaleiden tietotaito ja kyky suunnitella asiakaslähtöisesti ehjiä, harmonisia kokonaisuuksia. Hän laatii tarpeistasi ja mieltymyksistäsi lähtevän visuaalisesti ja teknisesti toimivan sisustussuunnitelman, joka sopii myös budjettiisi. Lopputuloksena on ehjä kokonaisuus, joka on sisustusmakusi mukainen ja joka palvelee perheesi arkea.

TunneTila-sisustusneuvoja laatii menekki- ja tarjouslaskelmat, kylpyhuonetilojen 3D-suunnittelukuvan ja huolehtii oikea-aikaiset materiaalitoimitukset rakennus/remonttikohteeseen. Suunnittelijamme pitää myös huolen, että sisutusprojektisi pysyy määrittelemässäsi budjetissa.

Kun rakentajana tai remontoijana keskität materiaalihankintasi Pohjoisen Värisilmän (Rovaniemen Väri ja Matto Oy:n) liikkeisiin – Rovaniemellä, Oulussa, Kemissä, Torniossa tai Kemijärvellä, saat keskittämisalennuksen normaalihintaisista varastotuotteistamme. Saat näin budjettiisi lisää tilaa materiaaleja varten.

Henkilökohtainen sisustusneuvojamme on tukenasi koko sisustusprojektin ajan. Saat TunneTila-sisustuspalvelun myötä avuksesi ammattilaisen, joka tuntee tuotteet pintaa syvemmältä. Kylpyhuoneen 3D-kaakelointisuunnitelmat sekä yksityiskohtainen huonekortti ovat hyviä työkaluja mm. asennusvaiheen aikana.
matkasitunnetilaan

1tapaaminen1. tapaaminen: ideariihi
Sisustussuunnitelman luonnos syntyy! Palvelumme sisältää tarvittaessa myös kohdevierailun, jonka aikana voidaan vaihtaa näkemyksiä kätevästi paikan päällä.

 

2.tapaaminen2. tapaaminen
Sisustussuunnitelma, kustannusarvio ja mahdollinen Winner 3D-kohdekuva ovat valmistuneet. Nyt tehdään tärkeitä päätöksiä!

 

urakoitsija3. valinta

Urakoitsijan valinta vai tekisitkö itse? Remonttisuunnitelman ja budjetin lukkoon lyöminen.

 

materiaalit4. materiaalien tilaaminen

Materiaalien tilaaminen yhteistyössä sisustusneuvojan ja mahdollisen urakoitsijan kanssa.

 

remppa5. remontti alkaa

Sisustusneuvoja tukee ja auttaa myös sisustustyön aikana. TunneTila -suunnitelmasi huonekortteineen on koottu kansioon, joka on yksityiskohtainen yhteenvedon valinnoistasi. Kokonaisuus pysyy hallittuna ja asentamistyökin on helppoa, kun ohjeet ovat käden ulottuvilla.

 

valmis6. Työ on valmis

Muistathan, että palvelumme sisältää myös kuukauden palautusoikeuden varastotuotteidemme avaamattomille pakkauksille.

Lisäpalvelut:

Kohdevierailu 60 euroa kaupunkialueella. (Muuten 2e / km yhteen suuntaan.) Kuljetuspalvelu erillisen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä