Tunnetila – juuri oikeanlainen tunnelma sinun kotiisi

Värisilmän oma Tunnetila-sisustuspalvelu sopii sinulle erityisen hyvin, jos suunnittelet oman kotisi rakentamista tai remontoimista ja haluat varmistaa lopputuloksen, joka miellyttää silmääsi, on harmoninen ja rakentuu arjessasi toimivista pintamateriaaleista.

Tunnetila-sisustusneuvojiemme kädenjälki on nähtävissä monissa pohjoissuomalaisissa kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa ja kampaamoissa.

Tunnetila-palvelun myötä saat käyttöösi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, jolla on vahva sisustusmateriaaleiden tietotaito ja kyky suunnitella asiakaslähtöisesti ehjiä, harmonisia kokonaisuuksia. Hän laatii tarpeistasi ja mieltymyksistäsi lähtevän visuaalisesti ja teknisesti toimivan sisustussuunnitelman, joka sopii myös budjettiisi. Kylpyhuoneen 3D-kaakelointisuunnitelmat sekä yksityiskohtainen huonekortti ovat hyviä työkaluja mm. asennusvaiheen aikana. Lopputuloksena on ehjä kokonaisuus, joka on sisustusmakusi mukainen ja joka palvelee perheesi arkea.

Tunnetila-sisustusneuvoja laatii menekki- ja tarjouslaskelmat ja huolehtii oikea-aikaiset materiaalitoimitukset rakennus/remonttikohteeseen. Suunnittelijamme pitää myös huolen, että sisutusprojektisi pysyy määrittelemässäsi budjetissa.

 

 

Näin Tunnetila-palvelu toimii:

 

1tapaaminen1. Ajanvaraus
Varaa aika Tunnetila-sisustusneuvojalle alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

2.tapaaminen2. Kohteen kartoitus
Sisustusneuvojasi kanssa käydään läpi kohde ja toiveesi. Palvelumme sisältää tarvittaessa myös kohdevierailun.

 

materiaalit3. Valmiit suunnitelmat

Saat 3D-kuvat kylpyhuoneesta, määrä- ja tarjouslaskelman, sekä huoneistokortin.

 

4.valmis Upea lopputulos

Toimitukset hoidetaan aina sovitussa aikataulussa. Kysy myös asennusta!

 

Lisäpalvelut:

Kohdevierailu 60 euroa kaupunkialueella. (Muuten 2e / km yhteen suuntaan.) Kuljetuspalvelu erillisen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä