Color Cafe

DSC02818
Värisilmän Color Cafe shop on Värisilmän uusi valtakunnallinen myymäläkonsepti. Värisilmä Rovaniemi vietti Color Cafe shopin avajaisia 21.1.2016.

Värisilmä Color Cafe shop -konseptissa on suunniteltu erityisesti rakentaja- ja remontoija-asiakkalle, joka haluaa ammattilaisen avukseen sisustusprojektinsa suunnittelusta toteutukseen. sekä asiakkaalle, joka etsii inspiraatiota ja haluaa ammattilaisen ohjeet remonttiin.

Tarjolla on tarkoin valikoituja tuotteita ja palveluja, joiden avulla autamme asiakkaita löytämään heille sopivimmat sisustusratkaisut. Tarkoituksena on myydä kokonaisuuksia, asiakkaalle tarjotaan remonttipalveluita suunnittelusta asennukseen asti.

Värisilmän Color Cafe shop toimii samassa tilassa ja yhteistyössä Keittiömaailman kanssa. Asiakkaalle yhteistyö Värisilmä Color Cafe shopin ja Keittiömaailman kanssa merkitsee
joustavampaa ja aikaa säästävää tapaa sisustaa koko unelmiensa koti.

Värisilmä Color Cafe shop on kohtaamispaikka rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Rakennuttajat, suunnittelijat, toteuttajat sekä tilojen käyttäjät kohtaavat toisensa Color Cafe`ssa.

Lisätietoja:
Kauppias Matti Poikajärvi / Värisilmä Color Cafe shop
puh. 040 538 8325, matti.poikajarvi@varisilma.fi

 

Ota yhteyttä