Nyt kodin suurin sisustuspinta kuntoon Värisilmässä!

Mahtavia tarjouksia laadukkaista lattiamateriaaleista Pohjoisen Värisilmän myymälöissä 10.–16.10.2017.
Tutustu tarjoustuotteisiimme ja tule myymälään valitsemaan parhaat päältä!

Käy lukemassa Tunnetila-sisustusneuvojiemme vinkit lattiamateriaalin valintaan!

 

ROOMS-laminaatit alk. 10,75 € / m2

  • norm. 21,50–34,50 € / m2
  • KL 23/33

Laminaatin hyvät puolet, kulutuskestävyys ja helppokäyttöisyys, yhdistyvät ROOMS-lattioissa. ROOMS-laminaatit ovat aidon puun näköisiä, näyttäviä ja ylellisiä.

Penthouse-mallisto on ROOMS-konseptin vahvin tuote. Laudan paksuus on 12 mm, eli lähes sama kuin parketilla! Ominaisuuksiensa kautta Penthouse kilpailee samassa sarjassa vinyylikorkki- ja parkettilattioiden kanssa: Käyttöluokka 23/33 kestää kovaa kulutusta julkisissa tiloissa sekä kotona. Taittopontti tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Loft-mallisto koostuu erilaisista 1-sauvaisista malleista. Peruskuosina on 1-sauvainen tammi, joka värikäsitelty. 10 mm paksu lauta on tukeva ja kestävä.

Suite-malliston tuotteissa on jokaisella sivulla viistereuna, joka korostaa yksittäisiä lautoja.
Huonetiloissa laudan leveyksillä voidaan korostaa tai kompensoida tilojen muotoja. Myös erilevyisten lautojen yhdistelyllä saadaan lattiaan omaleimaista ilmettä.

Parla Chalet Tundra, Chalet Desert ja Chalet Coast -parketit 49,90 € / m2

  • norm. 63,75 € / m2
  • Paksuus: 14.0 mm

Parlan Chalet  on näyttävä harjattu lautaparketti lankkukuosilla ja reunaviisteillä.

Chalet Tundra ilmentää ajan patinaa parhaimmillaan. Luonnonläheinen harmaan sävy yhdessä tammen voimakkaiden ja näyttävien syy- ja oksakuvioiden kanssa on hurmaava yhdistelmä.

Vaaleanruskea Chalet Desert ihastuttaa paahteisella sävyllään. Sen ilme on patinoitunut ja rouhea.

Antiikkisen, kullanruskean Chalet Coastin väri ja syykuvio luovat tilaan arvokkuutta ja lämmintä tunnelmaa.

 

 


Vinyylikorkkilattiat 37,90 € / m2

  • norm. 47,50–49,50 € / m2
  • takuu 15–25 vuotta kodin tiloissa

Deco­life-vinyyl­ikorkki on uuden sukupolven lattiapäällyste, joka tarjoaa uudenlaisen ilmapiirin sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Vinyylikorkissa yhdistyy luksusvinyylipinnan kestävyys kahden korkkikerroksen ainutlaatuisten mukavuusominaisuuksien kanssa. Lattia on helppohoitoinen, kestävä, akustinen ja lämmin. Se soveltuu erinomaisesti niin lapsi- kuin kotieläinperheisiin tai vaikkapa toimiston lattiaksi sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Ideo Authentica on enemmän kuin vain kaunis lattia. Corktech-teknologian ainutlaatuisessa monikerrosrakenteessa pystytään parhaiten hyödyntämään korkin erinomaisia ominaisuuksia. Korkki tarjoaa ainutlaatuista mukavuutta, äänen vaimennusta, lämpöä ja miellyttävyyden tuntua. Ideo Authentica on yhdistelmä trendikkäitä kuoseja ja luonnonmateriaalia; lattia jossa kauneus ja mukavuus kohtaavat.

Vinyylilattiat alk. 19,90 € / m2

  • norm. 22,50–29,50 € / m2
  • helposti asennettava lukkopontti

Ideo-lukko­pontti­vinyyli­lankku on edullinen vinyylilattia, joka on helppo asentaa taittopontin avulla. Käytännöllinen vinyyli kestää hyvin kosteutta kodin kuivissa tiloissa, ja PUR-pinnan ansiosta se on helppohoitoinen. Leveä lauta on myös tyylikkään näköinen.

Ado VIVA on puukuosinen vinyylilankkulattia, joka kestää hyvin kovaa kulutusta, sekä vesiroiskeita kodin ja julkisten tilojen kuivissa tiloissa. VIVA on akustisesti miellyttävä vaihtoehto, koska se vaimentaa askelten äänet. Se asentuu helposti taittopontilla.

 

Ota yhteyttä