Pohjoisen Värisilmän Lattiaviikot ovat täällä taas!

Toimme suositut Pohjoisen Värisilmän Lattiaviikot takaisin koko lokakuuksi! Lattia on kodin suurin pinta ja sen vuoksi haluamme tarjota teille huikeita tarjouksia myymälöissämme Rovaniemellä, Oulussa, Kemijärvellä, Kemissä, Torniossa ja Vantaan Tammistossa. Lattiahaaveiden toteutuksessa sinua auttavat Värisilmän sisustusammattilaiset sekä Värisilmä Rahoitus. Tervetuloa lattiaostoksille!

 


 

 

 

Lokakuun Unelmien Väri Sukellus tuo syvyyttä

Sukellus on rauhoittava, samettinen sininen: ”Sukellus on intensiivinen väri, joka yllättää. Monesti kuvitellaan, että tumma väri tekee tilaa ahtaammaksi, mutta tumman sininen ikään kuin viekin pintaa kauemmaksi ja luo tilan tuntua”, kiteyttää Heikki Sjöblom Värisilmä Kirkkonummelta. ”Sitä kannattaa harkita erilaisiin ikkunattomiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin tai kotiteatterihuoneisiin sen etäännyttävän vaikutelman ansiosta”, hän vinkkaa.

 

 


Lattiaviikkojen tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 1.-31.10.2019

 Ideo Pro 33,
24,90 / m
²

Norm. 27,90

Vinyylilankku kodin ja julkisten tilojen kovaan kulutukseen.
Laudan pohjassa integroitu kopinanvaimennus tekee lattiasta miellyttävän ja äänettömän.

Rakenteeltaan Ideo Pro 33 on uuden sukupolven jäykkärunkoinen vinyylilattia.Ideo-lukkoponttivinyyli,
19,90 € / m²

Norm. 22,90

Tekniikan Maailman testissä kakkossijan napannut edullinen vinyylilattia, joka on helppo asentaa taittopontin avulla. Lattia, jota on saatavilla neljässä eri kuosissa, kestää hyvin kosteutta kodin kuivissa tiloissa ja PUR-pinnan ansiosta se on helppohoitoinen.

Mitat: 1219 x 228 x 4 mmPure Click 40 -vinyylilankku,
27,90 € / m²

Norm. 34,90

Pure Click 40 -vinyylilankkukestää kovaa kulutusta ja kosteutta kodin ja julkisten tilojen lattioissa. Lattiaviikkojen lankkukuosivalikoimassa on sekä vaaleita että harmaita vaihtoehtoja. Näppärän 360° Dreamclick- taittopontin ansiosta lattian voi asentaa suuntavapaasti mihin suuntaan tahansa: Kaikki pitkän sivun ja päätyjen saumat voidaan liittää yhteen mistä kohtaa tahansa, mikä helpottaa ja nopeuttaa lattian asennusta.

 Decolife -vinyylikorkki,
39,90 € / m² 

Norm 48,50

Uuden sukupolven lattianpäällyste, joka pystyy tarjoamaan uudenlaisen ilmapiirin sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Decolife-vinyylikorkissa yhdistyy luksusvinyylipinnan kestävyys kahden korkkikerroksen ainutlaatuisiin mukavuusominaisuuksiin

Mitat: 1220 x 185 x 10,5 mmLaminaatti Villeroy & Boch Cosmopolitan mallisto,
16,90 € / m²

Norm. 19,90

Lattiaviikkojen laminaattina on syksyn uutuus, Villeroy & Bochin Cosmopolitan-mallisto. Sen kuudessa upeassa lankkumallissa on kaunista puulattian charmia.


Parla Tammi Harmony
-parketti, 
29,90 € / m² 

Norm. 39,90

Parla Tammi Harmony -parketti on pintakäsitelty vaalean harmaalla mattalakalla. Tammen syykuvio ja luonnollinen värivaihtelu kuultaa silkinhimmeän mattalakan alta.

Mitat: 2195 x 205 x 14 mm 

 

 


Tule myymäläämme ja kysy rohkeasti apua,
autamme sisustusmateriaalien valinnassa mielellämme!

 

Ota yhteyttä