Värisilmässä ovat nyt pääroolissa seinäpinnat!

Silkkimäistä maalia vai sielukasta tapettia? Tunnetila-sisustusneuvojamme auttavat valitsemaan vaihtoehdon, joka sopii tyyliisi ja mahtuu budjettiisi. Valitse rohkeasti tunteella ja tuo oma tyylisi esiin. Me Värisilmässä autamme luomaan kotiisi sielukkaan, räväkän tai vaikka modernin designvaikutelman erilaisilla tapettivalinnoilla.

 

PIGMENT -kuitutapetti

PIGMENT on sarja yksivärisiä kuitutapetteja, joissa on luonnollisen kaunis himmeä pinta. Upeat, hyvin kuvaavat nimet kuten Chalky White, Moody Green, Elephant ja Rose Dust antavat jokaiselle tapetille oman luonteensa. Yksivärisillä tapeteilla on monia hyviä puolia; ne sopivat käytettäviksi huoneen kaikilla seinillä, mutta sopivat myös yhteen monien kuviollisten mallistojen kanssa.

Malliston kaikki tapetit 43 € / rulla

 

ANNO -kuitutapetti

Anno-tapettimallistosta löydät vanhan ajan tapettiaarteet päivitettyinä versioina. Valikoimassa on alkuperäistapetteja eri tyyleissä ja aikakausilta, esimerkiksi rokokoo-, art deco-, jugendmalleja sekä vuosisadan vaihdetta ja kustavilaisuutta edustavia kuoseja.

Malliston kaikki tapetit 79 € / rulla

 

IN BLOOM -kuitutapetti

Erilaisia ja monen kokoisia ruusuja, ohdakkeita, pioneja, luonnonkukkakimppuja. In Bloom -tapettien kukkakuosit ylistävät luonnon kauneutta ja loputonta monimuotoisuutta.

Malliston tapetit 45–119 € / rulla

LOUNGE LUXE -kuitutapetti

Lounge Luxe on ilo kaikille aisteille. Modernin elegantti ja tyylikkään retro mallisto henkii 1920- ja 1960-lukua. Tapeteissa yhdistyvät koskettamaan kutsuvat materiaalit, hienostuneet kuosit, kimaltava helmiäinen ja samettinen nukkapinta.

Malliston tapetit 49–135 € / rulla

VÄRISILMÄ SILKKI -seinämaali

Värisilmä Silkki -seinämaali sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lastenhuoneisiin. Matalan sivukiiltonsa ansiosta se näyttää aina hyvältä. Maali säilyttää himmeytensä hyvin sekä edestä että sivusta katsottuna, mikä ei ole aivan tavallista. Silkki on sävytettävissä kymmeniin yksilöllisiin sävyihin.

71,90 € / 9 l astia (7,99 € / l).
Kiiltoaste himmeä. Valkoinen, voidaan sävyttää. Saatavana myös pakkauskoot 0,9 l, 2,7 l, 18 l.

Tutustu Tunnetila-sisustusneuvojiemme vinkkeihin kodin sisustukseen täältä!

 

Ota yhteyttä