Esittelemme sisustamisen huippubrändit 28.4. klo 10-15!

Tervetuloa tutustumaan sisustamisen huippubrändeihin Oulun Värisilmään lauantaina 28.4. klo 10-15! Esittelemme tapahtumassa Ted Bakerin uuden laattamalliston sekä Cole&Sonin tapettimalliston. Tapahtumassa on myös useita muita tarjouksia ja idea-apunasi Värisilmän sisustusammattilaiset.

Tutustu tuotetarjouksiin alla ja tule lauantaina myymäläämme osoitteeseen Taka-Lyötyn Katu 4!

Tarjoukset ovat voimassa Oulun Värisilmässä 28.4.2018.

Ted Bakerin ylelliset laatat nyt Oulun Värisilmässä

Ted Baker on rantautumassa Suomen sisustusmarkkinoille häikäisevällä A Night on the Tiles –laattamallistollaan. Brittiläisen huippubrändin laattoja saa yksinoikeudella valikoiduista Värisilmä-liikkeistä. Suositun brittiläisen Ted Bakerin ensimmäinen Suomessa myytävä A Night on the Tiles on huikea kattaus erilaisia laattoja: mallistossa muun muassa imitoidaan puupintoja, leikitellään kuvioilla jotka vaihtelevat geometrisistä viidakkohenkisiin ja kyllä, mukana on myös Ted Bakerin vaatteista tuttuja kuoseja.

Ted Bakerin vaatteiden saaman loistavan vastaanoton myötä Ted päättikin tuoda myös sisustuslaattansa Suomen markkinoille. Perusteina Värisilmän valinnassa kumppaniksi oli esimerkiksi Värisilmän vahva kokemus laattabisneksestä ja ensiluokkainen osaaminen sisustusneuvonnassa ja –suunnittelussa.

Ted Bakerin laatat valmistaa perinteikäs British Ceramic Tiles. ”Ihmiset haluavat tehdä kotiinsa valintoja, jotka ovat toisaalta ajanmukaisia juuri nyt, mutta jotka kuitenkin ovat pitkäikäisiä. Ted Bakerin laatoilla nämä ovat yhdistettävissä: Niillä voi luoda sisustuksen, joka kestää aikaa ja säilyttää samalla trendikkään ilmeensä”, sanoo British Ceramic Tilesin Head of Design Claire O’Brien.

 

 

 

 

 

 

Cole&Son Martyn Lawrence Bullard -tapettimallisto ja muut Cole&Son-tapetit -15%!

Esittelemme lauantaina Cole&Sonin uusimman tapettimalliston ja myös muut uniikit Cole&Son -tapetit.

Cole&Son-mallistot määrittelevät käsityksen ”perinteinen” uudelleen. Tehtaan vahva usko käsityöperinteen voimaan kantaa mallistojen luomisessa ja ohjaa niiden klassista designia. Hienostunut eleganssi ja aikaa kestävät tyylit designin perusteena tekevät Cole&Son-mallistoista ajattoman muodin edelläkävijöitä. Halu innovatiiviseen ja älykkääseen designin luomiseen on muodostunut mallistojen tavaramerkiksi, voit löytää yllätyksiä ja ennalta arvaamattomiakin tapettien aiheita. Cole& Son-mallistoissa yhdistyvät erilaiset tyylit ja tekniikat, aikakausista puhumattakaan.

Uusin huikaiseva tapettimallisto Martyn Lawrence Bullard tarjoaa valtavan paletin runsaskuosisia tapetteja. Mallisto on kuin elävä kunnianosoitus eri kulttuureiden käsityöläisten uniikeille kädentaidoille. Mallisto syntyi yhteistyössä Martyn Lawrence Bullardin kanssa. Tutustu mallistoon: coleandson-martynbullard.com.

 

 
 
 

 

Muut tarjouksemme:

 

Svedbergs-kylpyhuonekalusteet
-20%

Parla Tammi Chalet -sarjan parketit
49,90 € / m2 (norm. 63,75 € /m2)

Wicanders Hydrocork -lattiat
47,90 € / m2 (norm. 59,00 € / m2)

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan sisustamisen huippubrändeihin!

 

 

Ota yhteyttä