Värisilmän Lattiaviikot ovat täällä!

Toimme suositut Värisilmän Lattiaviikot Tammiston Värisilmään koko maaliskuuksi! Lattia on kodin suurin pinta ja sen vuoksi haluamme tarjota teille huikeita tarjouksia myymälässämme. Lattiahaaveiden toteutuksessa sinua auttavat Värisilmän sisustusammattilaiset sekä Värisilmä Rahoitus. Tervetuloa lattiaostoksille!

 


 

 

 

 

Maaliskuun Unelmien Väri, kodikas Hengähdys tuo tilaan valoa ja lämpöä

Roosaan taittava valkoinen: Levollinen maaliskuun Unelmien Väri, roosaan taittava valkoisen sävy Hengähdys on erinomainen yleisväri kotiin,
vaikkapa maanläheisempänä vaihtoehtona aavistuksen askeettiselle maalarinvalkoiselle. Se soveltuu hyvin taulujen taustalle tapetin muodossa tai maalattuna.
Hengähdys antaa omien sisustusaarteiden loistaa!

 

 


Lattiaviikkojen tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 1.-31.3.2019

 Advanced-laminaatit, 

9,90 € / m²

Norm. 12,90

Neljä tyylikästä lankkukuosia. Viistereunat laudan kaikilla sivuilla lisäävät näyttävyyttä. Käyttöluokka 23/32 tarkoittaa sitä, että laminaatti kestää kovaakin kulutusta. Taittopontti tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Mitat: 1380 x 193 x 8 mmEurohome Classic,
7,95 € / m² 

Norm. 10,90

Eurohome Classic on tyylikäs ja käytännöllinen laminaattilattia kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Suosituimmat sävyt sopivat kodin erilaisiin sisustustyyleihin. Lattia on helppo asentaa myös itse selkeiden asennusohjeiden avulla.

Mitat: 1285 x 192 x 7 mmVilleroy & Boch -laminaatit,
-20%

Värisilmästä yksinoikeudella maailmankuulun sisustustalon Villeroy & Bochin laminaattilattiamallistot!

Tarjous koskee mallistoja: Country, Cosmopolitan ja Contemporary.

 Ideo-lukkoponttivinyyli,
19,90 € / m²

Norm. 22,90

Tekniikan Maailman testissä kakkossijan napannut edullinen vinyylilattia, joka on helppo asentaa taittopontin avulla. Lattia, jota on saatavilla neljässä eri kuosissa, kestää hyvin kosteutta kodin kuivissa tiloissa ja PUR-pinnan ansiosta se on helppohoitoinen.

Mitat: 1219 x 228 x 4 mmIdeo-lukkoponttivinyyli 2263, 
19,90 € / m²

Norm. 22,90

Tekniikan Maailman testissä kakkossijan napannut edullinen vinyylilattia. Kestää hyvin kosteutta kodin kuivissa tiloissa ja PUR-pinnan ansiosta se on helppohoitoinen.

Mitat: 305 x 610 x 4 mmDecolife -vinyylikorkki,
39,90 € / m² 

Norm 48,50

Uuden sukupolven lattianpäällyste, joka pystyy tarjoamaan uudenlaisen ilmapiirin sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Decolife-vinyylikorkissa yhdistyy luksusvinyylipinnan kestävyys kahden korkkikerroksen ainutlaatuisiin mukavuusominaisuuksiin

Mitat: 1220 x 185 x 10,5 mm

 


Parla Tammi Harmony
-parketti, 
29,90 € / m² 

Norm. 39,90

Parla Tammi Harmony -parketti on pintakäsitelty vaalean harmaalla mattalakalla. Tammen syykuvio ja luonnollinen värivaihtelu kuultaa silkinhimmeän mattalakan alta.

Mitat: 2195 x 205 x 14 mm 


Woodplace-laatta,
52,50 € / m² 

Norm. 69,90

Runsaan värivaihtelun ja luonnollisten värisävyjen ansiosta Woodplace sopii erinomaisesti yhteen muiden luonnonmateriaalien kanssa. Woodplace-laatat ovat ns. porcellanato-laattoja, jotka rakenteeltaan erittäin tiiviitä, eli ne eivät juuri ime likaa tai vettä itseensä. Viisi sävyvaihtoehtoa. 

Mitat: 20 x 120 cm


Rewind-laatta,
52,50 € / m² 

Norm. 69,90

Lattiaan ja seinään soveltuvan Rewind-laattamalliston ajattomissa kuoseissa yhdistyvät perinteisen terrakotta-keramiikan ja rouhean betonin piirteet. Mattapintaiset Rewind-laatat luovat hienostuneen neutraalin taustan monenlaisille sisustuksille. Viisi maanläheistä sävyä.

Mitat: 60 x 60R cm ja 30 x 60R cm

 


Tule myymäläämme ja kysy rohkeasti apua,
autamme sisustusmateriaalien valinnassa mielellämme!

 

Ota yhteyttä