Aitoa puuta kodin lattioihin

1.2.2018

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista, joka paitsi vaikuttaa kodin yleistunnelmaan, myös tuntuu varpaidesi alla joka päivä.

Aitoa puuta on aina arvostettu meillä Suomessa myös sisustusmateriaalina. Puulattioilla onkin pitkät perinteet. Tänäkin päivänä luonnonläheiset ja aidot materiaalit ovat aikaansa seuraavien sisustajien suosiossa. Puu on ekologinen ja pitkäikäinen materiaali ja se auttaa myös hyvän sisäilman luomisessa.

Parkettilattia on lämmin ja miellyttävä tassutella vaikka paljain varpain. Parkettilattian voit hioa ja lakata/öljytä 2–3 kertaa. Se on siis pitkäikäinen lattiavaihtoehto. Tutuimmat parkettien peruspintakäsittelyt ovat lakkaus ja öljyäminen.

Parketin hintaan vaikuttaa mm. puulaji ja lajitelma. Lajitelmista hinnakkain on sävyltään tasainen Select, jota edullisemmat ovat kirjavampi Natur/e tai oksainen Country/Rustikal. Tutummat 3-sauvaiset parketit ovat saaneet antaa tilaa lankkukuosisille parketeille. Lisämaustetta lankkulattiaan on saatu viisteillä ja harjauksella.

Riittävä huonetilan ilmankosteus ja maltillinen lattian lämpötilan säätely ovat parkettilattiallesi tärkeitä. Ja muistathan, että listat, valintasi mukaan aitoa puuta tai mdf:ää, viimeistelevät lattiasi. Eritasolistoilla ja muilla erikoislistoilla viimeistelemme haastavimmatkin kohdat.

 

Kauko Koponen

Lattiaexperttisi

Tule Värisilmä-myymäläämme Rovaniemellä, Oulussa, Kemissä, Torniossa, Kemijärvellä ja Vantaan Tammistossan tutustumaan huippusuosittuihin Timberwisen parketteihin! Ne valmistetaan Suomen Loimaalla, laadukkaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Sitä suomalaista osaamista, tyyliä ja laatua.

Pohjoisen Värisilmän kaikissa myymälöissä on 12.7. – 11.8.2019 kampanja, jossa tarjoamme 20% alennuksen koko laajasta TIMBERWISE-parkettivalikoimasta

Kampanja-aikana ostetut parketit, voidaan toimittaa 21.12.2019 saakka.

Ota yhteyttä