Esittelyssä Tunnetila-sisustusneuvojamme Anni

22.3.2019

 

Tunnetila-esittely: Anni Oikarinen, Värisilmä Rovaniemi

Rovaniemen Värisilmän Anni Oikarinen arvostaa toimivaa kokonaisuutta ja rakastaa kauniita yksityiskohtia.

Annin mielestä kodin tunnelma rakentuu pala palalta: yhteensopivista väreistä ja materiaaleista, toimivista ratkaisuista sekä pikanteista yksityiskohdista. Hänen oma kotinsa on rakentunut vuosien saatossa oman näköiseksi. Anni arvostaa sisustuksessa kerroksellisuutta ja sitä, että esineillä on jokin tarina.

 

Suunnitelma omakotitalon kokonaisvaltaiseen pesuhuone- ja kodinhoitohuoneremonttiin.

 

”Pidän väreistä ja viherkasveista, ja niitä molempia löytyy myös omasta kodistani runsaasti. Olen esteetikko ja pidän kauniista yksityiskohdista, mutta myös toimivuus on ehdottoman tärkeää.” Annilla onkin paljon vanhoja huonekaluja, jotka ovat joko perintökalleuksia tai kirpputoreilta hankittuja. ”En pidä tyhjistä seinistä ja saatankin hetken mielijohteesta laittaa yhdessä illassa vaikka koko taulukollaasin uusiksi!”

 

Suunnitelma omakotitalon yläkerran kylpyhuoneeseen, uudiskohde.

 

Sisustuksessa Anni viehättyy erityisesti murretuista värisävyistä, 50-luvusta, skandinaavisuudesta, puupinnoista, viherkasveista, minimalistisuudesta ja selkeydestä, mutta myös runsaasta, iloa pulppuilevasta sisustuksesta sekä mustavalkoisuudesta ja väri-ilottelusta.

”Vaikka oma sisustusmakuni on hyvin 50-lukulainen, työssä mennään aina asiakkaan ehdoilla. Olipa asiakkaan tyyli minkälainen tahansa, tärkeintä on löytää häntä parhaiten palvelevat ratkaisut ja suunnitella hänelle koti, joka tuntuu omalta, ja jossa viihdytään vuodesta toiseen.”

 

 

Ota yhteyttä