Esittelyssä Värisilmä Vantaa Tammiston sisustusmyyjämme Riina

8.3.2019

Tuoreimman myymälämme Värisilmä Vantaa Tammiston sisustusmyyjä Riina Lehikoinen rakastaa luontoa ja erityisesti merta. Tutustu tästä Riinaan tarkemmin.

 

 

Luonnonmateriaalit ja värit ovat minulle loputon inspiraation lähde. Pidän pelkistetyn selkeästä skandinaavisesta tyylistä, jossa yhdistelen sekä murrettuja, että vaaleita sävyjä kuten puuta, tummaa sinistä ja hentoa vaaleanpunaista.

Seuraan aktiivisesti sisustustrendejä maailmalta. Tammikuun Maison&Objet -sisustusmessut Pariisissa ovat jo monen vuoden ajan kuuluneet kalenteriini.

 

Rentoudun merimaisemissa ja veneilyn parissa. Oma Unelmien Värien lempisävyni onkin ihanan utuinen ja rauhoittava meren syvyys.

Maali monipuolisena sisustusmateriaalina on ollut minulle tuttuakin tutumpi aiemmasta työhistoriastani. Maalasitpa sitten sisällä tai ulkona, saat taatusti minulta asiantuntevat niin tekniset neuvot kuin sävyideatkin.

 

Löydän tilaan kuin tilaan sopivat sävyt ja yhdessä saamme räätälöityä kodistasi juuri sellaisen kuin sinä haluat.  Suuntaa meille Vantaa Tammiston Värisilmään – tehdään yhteistuumin sisustushaaveistasi totta!

Riina Lehikoinen, sisustusmyyjä
Värisilmä Vantaa Tammisto

Ota yhteyttä