Esittelyssä Vantaan Tammiston Tunnetila-sisustusneuvojamme

15.1.2019

Esittelyssä Vantaan Tammiston Tunnetila-sisustusneuvojamme

Vantaan Tammiston uuden Värisilmä-myymälämme Tunnetila-sisustusneuvoja Salla Savolainen odottaa innolla uusien Tunnetila-kotien suunnittelua. Ota rohkeasti yhteyttää Sallaan ja Vantaan Tammiston myymäläämme, kun tarvitset kaveria remontti- tai rakennusprojektiisi. Värisilmä auttaa pohjasta pintaan, kokonaisvaltaisesta sisustussuunnittelusta alkaen.

 

Kodikkuutta moderniin tyyliin yksityiskohdilla ja luonnonmateriaaleilla.

Vaikka oma sisustustyylini on modernin skandinaavinen, rakastan yli kaiken 70-luvun arkkitehtuuria – matalia tasakattoisia rakennuksia, avotakkoja, atriumpihoja ja mosaiikkiparketteja. Luonnonvärit ja -materiaalit, kuten puu ovat lähellä sydäntäni. Pidän myös betonista materiaalina.

 

Märkätilojen suunnittelussa on huomioitava tekniset ja toiminnalliset ratkaisut.

Tyyli voi olla hyvinkin minimalistinen, mutta pienillä yksityiskohdilla ja väreillä tilasta kuin tilasta saa kodikkaan ja omannäköisen. Toimivat tilaratkaisut ja käytännölliset, mutta kauniit materiaalivalinnat ovat tärkeitä luomaan kodin toimivuuden ja tunnelman juuri sellaiseksi, että se toimii asukkaiden arjessa. Oma vahvuuteni on märkätilojen suunnittelu sekä niiden tekniset ja toiminnalliset ratkaisut ja tilankäyttö.

 

Arjen toimivuus ei sulje pois kauniita materiaalivalintoja.

Suunnitelmissani pyrin toteuttamaan asiakkaan vision omasta unelmastaan ja kauniista tiloista, unohtamatta kuitenkaan käytännöllisyyttä ja toimivuutta normaalin arjen keskellä.

 

 

 


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja
toteutetaan teille yhdessä unelmienne koti! 

 

 

 

Salla Savolainen
Tunnetila-sisustusneuvoja
Värisilmä Vantaa Tammisto
p. 0400 309 587
salla.savolainen@varisilma.fi

 


 

Piipahda myymäläämme – kerromme mielellämme,
miten Tunnetila-sisustuspalvelumme voi auttaa sinua sisustushaaveittesi toteuttamisessa,
olipa haaveissasi remontti tai uuden kodin sisustaminen.

Ota yhteyttä