Kevään trendit tuovat intoa sisustamiseen!

26.2.2018

Luonnonkuosit laatoissa

Puu on nyt pop myös laatoissa! Puukuosiset laatat avaavat sisustukseen valtavat mahdollisuudet. Miksi et asentaisi kalanruotoladonnalla lattiaa, jolla on puun ulkonäkö mutta laatan ominaisuudet? Puukuosinen tehosteseinälaatta kylpyhuoneessa tuo tilaan erilaisen, kotoisankin tunnelman. Myös muut luonnonkuosiset, kuten marmoriset laatat, ovat kevään kuuminta huutoa.

 

Rouheat pinnat

Monesti epätäydellisyys on täydellistä ja tämä näkyykin tänä keväänä sisustusmateriaalipintojen rouheudessa – rosoisina pintoina niin kodin seinissä kuin lattioissa. Sisustusmaaleilla tehdään eri huoneisiin eläviä, betonimaisia pintoja ja struktuurimaaleilla kuvioituja, astetta rohkeampia seiniä. Laatoissa yhtenä vahvana trendinä on käsintehdyn oloiset, rypyläpintaiset laatat. Myös harjatut parkettilattiat jatkavat suosiotaan.

Kokolattiamatot ovat täällä taas!

Tarjolla on kokolattiamattoja tiivispintaisista ylellisen pehmeisiin, varpaat upottaviin ihanuuksiin. Tämän päivän matot eivät allergisoi, vaan päinvastoin pitävät huoneilman parempana. Kun huoneen lattiassa on kokolattiamatto, pölyt eivät pölise pitkin lattiaa vaan ne pysyvät kiltisti kurissa aina seuraavaan imurointiin asti.

Tapettia kaikille seinille – kuviotapetteja rohkeasti toisiinsa yhdistellen

Tapetteja on pitkään käytetty yhdellä seinällä tehosteena, mutta nyt tapetoidaan reilusti koko huone. Kuoseissa ja väreissä vallalla on yksilöllisyys: tapettikuoseja löytyy laidasta laitaan jokaiseen makuun. Rohkeat kuvioyhdistelmät saman huoneen eri seinillä ovat tämän päivän juttu!

Käy tutustumassa Tunnetila-sisustuspalveluumme tarkemmin Värisilmän sivuilla ja osallistu samalla kilpailuun, missä voit voittaa 5000 eurolla sisustussuunnittelua ja pintamateriaaleja!

Sisustusterveisin,

Mari Marjala

Tunnetila-sisustusneuvoja

 

Ota yhteyttä