Koko talon sisustus kuntoon kerralla

10.1.2018

Tyylikäs Tunnetila-kohde, omakotitalo Rovaniemen Saarenkylään, valmistui aikataulussa ja perheen haave joulusta uudessa kodissa toteutui. Tämän kodin sisustusmateriaalit hankittiin kerralla kätevästi ja edullisesti Värisilmän Netto-ostopäiviltä, näin rakentajaperhe säästi niin aikaa kuin sisustuseuroja.

 

Kohde sisustettiin asukkaiden toiveiden ja mieltymysten  mukaan trendikkäillä ja laadukkailla pintamateriaaleilla. Lattiamateriaaliksi huonetiloihin perhe valitsi jo sisustusprojektin alkumetreillä aitoa tammea – elävän ja näyttävän Parlan lankkukuosin. Seinissä sävynä on perinteinen maalarinvalkoinen. Lopputulos on rauhallinen ja ajaton.

Tapettitehosteet makuuhuoneissa sekä wc:ssä toimivat tämän kodin iloisina piristysruiskeina. Makuuhuoneissa on Boråstapeterin Lilleby ja Wonderland -malliston tapetit, wc:n tapetti on Studio Decorin Miss Print -mallistosta.

Pesuhuone haluttiin pitää pelkistettynä, seinälaatta on kookas (30x60cm) kiiltävä valkoinen. Tilan viimeistelee muutama mosaiikkitehoste.

 

Pesuhuoneen, saunan ja wc:n lattioissa ovat Dekotuotteen maahantuomaa Novacolor Wall2Floor -mikrosementtipinnoite. Mikrosementin helppohoitoisuus – saumaton lattia houkutteli asukkaita. Laajasta värimaailmasta tähän kohteeseen valittiin tummaharmaa sävy. Jokainen mikrosementtilattia on uniikki – työmiehen kädenjälki näkyy upeasti lattiassa.

Kodin keittiö on “seinänaapurimme” Keittiömaailman Ritva Linnan ”käsialaa”. Pintamateriaalit ja kiintokalusteet suunniteltiin Ritvan ja perheen kanssa tiimityönä.

Teimme tiivistä yhteistyötä niin rakentajaperheen kuin muiden sisustustyön toteuttajien kanssa. Tässä uudiskohteessa asennuskumppaninamme toimi Lapin Lattiamestarit, jotka toteuttivat kohteen sisustuksen pohjasta pintoihin. Nähdään meillä Värilmässä, kerromme lisää!

 

Mari Marjala
Sisustusneuvoja

 

Värisilmän Netto-ostopäiviltä saat laadukkaat pinta- ja sisustusmateriaalit lähes maahantuojan hintaan sekä koko paketin vaikka valmiiksi asennettuna. Katso lisää kampanjasivuilta!

 

Ota yhteyttä