Luonteikkaat laatat

23.10.2018

Valitse kylpyhuoneeseen trendikkäimmät laatat. Värisilmä-laatoista löytyy luonnetta! 

 

Sensi-malliston rohkeassa Pietra Greyssä on käytetty dramaattista tummanharmaata marmorilajiketta, jota on saatavilla neljässä eri koossa.

 

Ihastu laattakuosien klassikkoon, marmoriin, nimittäin se on täällä taas! Marmoria ei ole pelkästään vaaleissa sävyissä, vaan myös dramaattisen tummanharmaana. Värisilmän Sensi-malliston marmorikuvioisia laattoja on saatavissa neljässä eri koossa ja kolmessa eri värissä. Marmori sopii suomalaiseenkin kotiin ja ajattomuudessaan toimii aina.

 

Pystyynladottu korkeakiiltoinen Artisan-laatta vangitsee katseen.

 

Jos marmori vierastuttaa, kokeile sen sijaan laattapinnoissa voimakkaita värejä. Korkeakiiltoiset Artisan-laatat loimuavat kymmenessä upeassa sävyssä. Espanjalainen värimaailma puhuttelee myös pohjoisessa ja näillä laatoilla saat esimerkiksi keittiön välitilasta varsinaisen katseenvangitsijan. Laattojen viehätystä lisää niiden pinnan voimakas väri- ja sävyvaihtelu. Vaihtelua laatoitukseen saat kokeilemalla trendikästä pystyladontaa.

 

Ottocento sopii mainiosti vintage-tyyliin.

 

Italialaisen Ottocento-laattamalliston vanhahtavan, kuluneen näköinen väritys ja kuvioinnit heijastavat sisustussuunnittelun viimeisimpiä trendejä – koristeellisuutta ja luonnollisuutta. Malliston vintage-tyylin viimeistelee laatan rosoiset reunat. Ottocenton pehmeästä värimaailmasta löytyy neljä kylmää ja neljä lämmintä sävyä. Yksiväristen laattojen lisäksi mallistossa on kuusitoista erilaista, toisiinsa natsaavaa kuvalaattaa…

 

Vessan upea tehosteseinä on tehty kolmesta erilaisesta Ottocento-kuviolaatasta (3D-kuva: Tunnetila-sisustusneuvoja Anni Oikarinen, Värisilmä Rovaniemi).

 

…joita yhdistelemällä ja ladontoja varioimalla voidaan luoda näyttäviä kokonaisuuksia, kuten tässä yllä olevassa asiakaskohteen 3D-suunnitelmakuvassa. Wc:tä suunniteltaessa tavoiteltiin ylellistä ja levollista tunnelmaa. Muuten mustavalkoiseen, neutraaliin sisustukseen tuotiin särmää Ottocenton-kuviolaatoista kootulla tehosteseinällä. Tehosteseinässä käytettiin kolmea eri kuviolaattaa, joista muodostettiin säännöllinen, toistuva kuvio. Kun tehosteseinässä käytettiin ainoastaan saman väripaletin kuviolaattoja, tunnelma pysyi rauhallisena voimakkaasta kuviosta huolimatta. Ylellinen tunnelma viimeisteltiin kristallikruunulla ja messingin värisillä yksityiskohdilla.

 

A_Mano-kuviolaatat tuovat graafista ilmettä.

 

Kuviolaattoja löytyy myös A_Mano -laattamallistosta. Laattojen kuviot ovat kuin suoraan laatan pintaan käsin ”mustalla tussilla” piirrettyjä ja poikkeavat suuresti Ottocenton pehmeistä kuvioista. A_Mano-malliston väriskaala on graafisen mustavalkoinen. Mallistossa voit nähdä italialaisen keskiajan majolica-koristekeramiikan tyylin tässä päivässä. Nämä puolikiiltäväksi viimeistellyt, reunoiltaan viistetyt laatat sopivat niin seinä- kuin lattialaataksi ja ovat sisustuksessa se viimeinen piste i:n päälle. Kokeile laattaa yhdistettynä esimerkiksi puu-, betoni- tai kivilattian kanssa.

 Hae uusi laattakuvasto Värisilmä-liikkeestä tai katso laattakuvasto tästä.

 


 

Anni Oikarinen

Tunnetila-sisustusneuvoja

Värisilmä Rovaniemi

 

Ota yhteyttä