Esittelyssä Tunnetila-sisustusneuvojamme Marjo

25.3.2019

Tunnetila-esittely:
Marjo Tuomainen, Värisilmä Kemi

Kemin Värisilmän Marjo Tuomainen auttaa asiakkaitaan luomalla harmonisia sisustuskokonaisuuksia.

 

 

Sisustamisesta Marjo innostui, kun perhe osti vanhan rintamamiestalon, joka on remontoitu lattiasta kattoon, ”vanhaa” kunnioittaen. Kaupan alakin on tuttu – onhan Marjo ollut alalla jo kahdeksan vuoden ajan.

 

 

Marjon koti kertoo paljon omista ja perheen mieltymyksistä, sillä se on paikka, missä on hyvä olla. Marjo rakastaa sisustuksessa maanläheisiä värejä ja käytännöllisyyttä, ja se myös näkyy hänen kotonaan.

 

 

”Asiakkaiden koteja suunnitellessa lähdetään tietysti aina asiakkaan toiveista ja tarpeista, käytännöllisyydestä ja toimivuudesta. Valittujen materiaalien pitää paitsi sointua yhteen värimaailmaltaan, mutta myös toimia arjessa”, Marjo tuumaa.

 

 

”Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.”

 

 

Vapaa-ajalla energisen Marjon pitää virkeänä paitsi lasten harrastukset myös perheen kaksi walesinspringerspanieli-rotuista uroskoiraa. Lisäksi Marjo tykkää neuloa. Aika moni Marjon tuttavapiiristä onkin saanut lämpöisen yllätyksen – Marjon neulomat sukat, joista löytyvät ne unelmien värit.

 

Tämän artikkelin kuvat ovat rakennusliike M. Kurtti Oy:n yhdeksän asunnon rivitalokohteesta, joka sijaitsee kauneimmalla paikalla Kemin Ruutinsaaressa, meren rannalla.

 

Ota yhteyttä