Esittelyssä Tunnetila-sisustusneuvojamme Minttu

2.4.2019

Tunnetila-esittely:
Minttu Vartiainen, Värisilmä Oulu

Värisilmä Oulun Minttu Vartiaisella on rento ote sisustukseen, tunnelmaa unohtamatta.

 

 

Mintun mielestä kodin sisustamisessa toimivuuden jälkeen tärkeintä on tunnelma.

”Lähden aina asiakkaan kanssa liikkeelle toivotusta tunnelmasta, ja sen pohjalta sitten alan etsiä sopivia värejä ja materiaaleja. Suunnittelutyössä luotan intuitiooni ja kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan toiveita.”

 

 

Minttu rohkaisee asiakkaitansa toteuttamaan omia sisustushaaveitaan, ja tuo sitten oman tyylitajunsa ja ideansa heidän käyttöönsä. Minttu sanoo olevansa esteetikko.

”Nautin suuresti työstäni, kun saan suunnitella kauniita kokonaisuuksia!”

 

Tämän jutun kuvat ovat Sangintiellä Oulussa sijaitsevasta uudesta kodista, jonka pintamateriaalisuunnittelu on Mintun käsialaa.

”Tämän modernin rakennusliike Domectorin urakoiman 133 m²:n omakotitalon pintamateriaalisuunnittelun lähtökohtana oli löytää materiaalit, jotka täyttäisivät laatu- ja trenditietoisenkin sisustajan kriteerit”, Minttu kertoo.

Omaa kotiaan Minttu sisustaa rennosti fiiliksen mukaan. Kokonaisuus saa olla vähän boheemi.

”Tykkään, että esineillä ja huonekaluilla on joku tarina. Minulla on paljon vanhoja kalusteita, esineitä ja tauluja ja ostan harkiten uutta. Tykkään, että sisustuksessa on kerroksellisuutta: eri tyylejä, materiaaleja ja värejä. Viherkasveja pitää myös olla runsaasti.”

”Jos haluan uudistaa jotain, saatan maalata tai tapetoida seinän värillä, mikä minua sillä hetkellä houkuttaa”, Minttu tuumaa.

 

Tutustu myös Mintun toteuttamaan kädenjälkeen
Pikisaaren Ankkurissa:  


Minttu Vartiainen

Tunnetila-sisustusneuvoja, Värisilmä Oulu
minttu.vartiainen@varisilma.fi
0400 309 563

 

Ota yhteyttä