Esittelyssä Tunnetila-sisustusneuvojamme Raisa

22.3.2019

 

Tunnetila-esittely:
Raisa Leinonen, Värisilmä Tornio

Tornion Värisilmän Raisa Leinonen kannustaa asiakkaitaan tekemään rohkeita valintoja.

Raisa nauttii ja inspiroituu vanhojen huonekalujen entisöinnistä. ”Rakkain entisöimäni kaluste on isomummoni vanha puusänky, joka on nyt tyttärelläni käytössä. Olen perinyt kädentaidon lahjan vanhemmiltani ja isovanhemmiltani. Siksi kodistani löytyykin monen sukupolven tuottamaa rehtiä käsityötä, niin puusta kuin tekstiileistäkin.”

 

Raisan suunnittelema uudiskohteen kylpyhuone ja sauna.

 

Raisasta on mukava päivittää kotinsa sisustusta tiettyjen säilyvien elementtien ympärille. Tyylien taidokas yhdisteleminen luo sisustuksesta mielenkiintoisen, eikä lopputuloksesta tule liian ilmeinen. Sävyt Raisa pitää laajoilla pinnoilla hillittyinä ja lisää väriä fiiliksen ja vuodenajan mukaan tekstiileillä sekä sisustustarvikkeilla.

”Rohkaisen usein asiakkaitani valinnoissaan poikkeamaan totutusta. Toisilla sisustamisen tyyli säilyy samana ensimmäisestä omasta kodista siihen viimeiseen saakka. Toisilla taas kodin seinät ovat kuin alati muuttuva inspiraatiokartta tai taideteos.”

 

Raisan suunnittelemia pesutiloja.

 

Ihaninta Raisan työssä on asiakkaiden erilaisuus. On palkitsevaa löytää ratkaisut jokaisen asiakkaan mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Mutta parasta on, kun poikkeaa mukavuusalueeltaan haasteita päin, ja lopputuloksena on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas.

 

Ota yhteyttä