Rautainen tiimi toimivan kokonaisuuden taustalla

13.9.2019

Oulun Värisilmässä sisustusammattilaisten tavoitteena on löytää yhdessä parhaimmat kokonaisratkaisut asiakkailleen

 

Oulun Värisilmän asiantuntijat Maalitohtori Markku Hakola (vas.), logistiikasta vastaava Jukka Ritokangas, Tunnetila-sisustusneuvoja Minna Pihlajaniemi, Tunnetila-sisustusneuvoja Minttu Vartiainen ja Oulun myymäläpäällikkö, Värisilmä Pro-yritysmyyjä Hannu Hilli. Tiimikuvasta puuttuvat Värisilmä Pro- yritysmyyjä Seppo Honkala sekä Värisilmä Pro-yritysmyyjä Elsa Laiti.

 

Oulun Värisilmästä asiakas saa apua niin remontti-, sisustus- kuin maalausprojektiinsa. Myymälän asiantuntijatiimi lähtee aluksi selvittämään asiakkaan toiveet ja tarpeet, ja tekemään niistä käytännöllistä ja toimivaa kokonaisuutta – usein yhteistyössä koko tiimin voimin.

– Lähtökohtaisesti tärkeintä on, että kodista tulee viihtyisä ja kokonaisuus on toimiva, mikä palvelee asujan arkea, myymäläpäällikkö Hannu Hilli painottaa.

– Parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen, se on toimintamme punainen lanka.

 

 

Tunnetila-palvelusta sisustuksen kokonaisratkaisut

Yksi suosituimmista Värisilmä Oulun palveluista on Tunnetila-sisustuspalvelu, jossa henkilökohtainen sisustusneuvoja auttaa asiakasta kodin sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kokonaisuuden tulee miellyttää silmää, olla harmoninen ja rakentua arjessa toimivista materiaaleista – budjetin puitteissa.

Oulun Värisilmässä työskentelee tällä hetkellä kolme Tunnetila-sisustusneuvojaa, Minna Pihlajaniemi, Minttu Vartiainen sekä Elsa Laiti, joka on myös Pro-yritysmyyjä sekä Maalitohtori. Tunnetila-sisustusneuvojat pysyvät aallon harjalla trendeistä ja uutuuksista käymällä erilaisilla sisustus- ja rakennusmessuilla. Väri- ja tyylisilmän lisäksi heillä on myös laaja ja vahva tekninen tuotetuntemus uusimmistakin materiaaleista.

Suurin Tunnetila-palvelun asiakasryhmä ovat uudisrakentajat ja remontoijat sekä Värisilmä Pro-asiakkaina toimivat rakennusliikkeet ja heidän loppuasiakkaansa.

– Kun rakennus- ja remonttiliikkeen asiakas tarvitsee apua esimerkiksi pintamateriaalien tai värimaailman valinnassa, voi rakennusliikekumppanimme ohjata hänet suoraan myymäläämme alan asiantuntijoiden luo, kertoo Hilli, joka itsekin toimii Pro-yritysmyyjänä.

 

Maalitohtori auttaa maalien ja sävyjen kanssa

Saumaton yhteistyö on tärkeässä osassa Värisilmän arjessa. Kun Vartiainen suunnittelee värimaailman asiakkaan taloon maksuttoman Sävylä-värisuunnittelupalvelun kautta ja kysymys herää maalaustöistä, hyppää projektiin mukaan vaivattomasti Maalitohtori. Oulun pitkän linjan Maalitohtori, Markku Hakola, onkin tuttu kasvo monelle oululaiselle rakentajalle ja remontoijalle.

– Teemme paljon yhteistyötä keskenämme ja puhallamme yhteen hiileen. Haastavammassa kohteessa varmistan Maalitohtorilta mikä maali olisi paras ratkaisu, Vartiainen kertoo.

Värisilmän Maalitohtori tulee asiakkaan halutessa myös kotiin ja tekee tarkan analyysin talon maalatuista pinnoista ulkona tai sisällä. Sävylä-värisuunnittelupalvelu auttaa asiakasta löytämään oikeat sävyt ja laadukkaat tuotteet sekä ulko- että sisämaalaukseen.

– Meiltä Oulun Värisilmältä saat todellakin kerralla käyttöön monipuoliset asiantuntijapalvelut. Tervetuloa pistäytymään!

 

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua sisustusprojektiisi, olipa se minkä kokoinen hyvänsä.

Tervetuloa myös myymäläämme!

 

Myymälämme:

KemiTornioKemijärviRovaniemiOulu

 

Ota yhteyttä