Kiinteistömaailman Kodinvaihtajan Superviikonloppu 30.–31.3. – Värisilmän sisustusneuvojat auttavat näkemään asunnon monet mahdollisuudet!

27.3.2019

 

 

 

Rovaniemen Kiinteistömaailma kutsui meidät mukaan vauhdikkaaseen sadan viidenkymmenen asunnon esittelytapahtumaansa, Kodinvaihtajan Superviikonloppuun la–su 30.–31.3.

Sisustusneuvojamme saivat työpöydälleen kymmenen kodin pohjapiirustukset sekä koko joukon kuvia kohteista. Anni, Mari ja Katja kävivät innolla suunnittelutyöhön. Tässä kuvien ja tarinoiden kera yksi kohde sekä meidän Värisilmän ammattilaisten ajatuksia ja sisustusideoita tämän kodin mahdolliseen uudistamiseen. Tämän kohteen sisustusajatukset syntyivät Annin ja Marin tiimityönä!

Tapiontie 5, kaksi asuinkerrosta, 118 m2 Alakerta: 3h, k, s, kph, khh, wc / Yläkerta 3h, wc, vh.

 

 

 

 

 

 

 

Tämä kaksikerroksinen koti sijaitsee Pöykkölän perinnetaloalueelta. Alakerrasta löytyvät avarat asuintilat: iso olohuone-keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä sauna, kylpy- ja kodinhoitohuone. Kodin yläkerrassa on kaksi huonetta sekä talon toinen erillinen wc. Seuraavan linkin kautta voit tutustua kohteeseen ja sen tämänhetkisiin sisustusratkaisuihin: Oikotie.fi

Tällä hetkellä asuinhuoneiden seinien sävymaailma on viileä ja tumma. Halusimme pehmentää talon tunnelmaa ja tuoda tähän kotiin lämpöä. Ehdotammekin suunnitelmassamme sävyjä, jotka sopivat hyvin yhteen kodin kauniin mosaiikkiparketin kanssa.

 

 

Valitsimme huonekohtaisten pintamateriaalien väreiksi pehmeitä sävyjä, jotka luovat taloon kodikkaan, jopa hieman eksoottisen ja ylellisen tunnelman. Kaikkien pintamateriaalien sävyt ovat harmoniassa keskenään, jolloin yhtenäinen linja jatkuu läpi koko talon.

 

 

WC:n pintamateriaalisuunnitelmamme löytyy myös 3D-kuvana. Suunnitelmamme sisältää myös idean kodin saunaosaston uusista pintamateriaaleista.

 

Tervetuloa lauantaina 30.3. klo 14.45–15.15 Tapiontie 5:n, niin jutellaan lisää tämän kodin sisustusmahdollisuuksista!

Tunnetila-sisustusneuvojat Anni Oikarinen ja Mari Marjala


 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä