Tapetteihin on tulossa voimaa ja luonnetta

24.9.2018

Tapetteihin on tulossa voimaa ja luonnetta – Tummaa sinistä, tummaa vihreää ja terraa

Mitä kuuluu syksyn tapettitrendeille ja laattarintamalle? Mistä saisi apua tuotteiden valintaan, kun lehdet, netti ja some tuottaa varsinaisen “materiaaliähkyn”. Tarjontaa on niin valtavasti, että omat voimat ja taidot eivät enää riitä.

 

KUVA: KEMI-TORNIO, ANITA KOIVISTO
Raisa Leinonen esittelee upeaa tummapohjaista kukkatapettia, joka kuuluu heidän uutuuksiin In Bloom -mallistosta.
In Bloom on juuri voittanut Vuoden tapettimallisto 2018 Design -palkinnon Ruotsin Plaza Interiör –lehdessä.

 

 

Tornion Värisilmän sisustusneuvoja Raisa Leinonen vinkkaa, että kun omat ideat loppuvat, niin apua kyllä löytyy

– Meillä on saatavilla matalan kynnyksen sisustusapua. Meille kaikki projektit ovat yhtä tärkeitä, on se sitten yksi kohta kodista, jonka haluaa remontoida, tai isompi kokonaisuus uudesta, tai vanhasta asunnosta. Leinonen rohkaisee tulemaan liikkeeseen ja juttelemaan omista rakennus/remontti-asioista. On turvallista tarttua ammattilaisen palveluun, kun haluaa saada ehjän kokonaisuuden ja oikeanlaiset materiaalit. Värisilmän Tunnetila -sisustuspalvelu on otettu hyvin käyttöön.

– Meidän tunnetilapalvelu on hyvin mukautuva. Me räätälöidään juuri asiakkaan haluama ja hänen näköinen kokonaisuus. Meiltä saa palvelut suunnittelusta asennukseen saakka ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kautta. Ja enenemässä määrin kysyntä asennuksesta kasvaa.

 

“Meidän suunnittelupalvelussamme halutaan, että asiakkaan oma tyyli ja persoona löytyvät lopputuloksesta”, kertoo Raisa Leinonen.

 

Mitä kuuluu tapettitrendeihin?

– Nyt on kukkia isosti ja pienesti, modernisti ja romanttisesti. Toteutustapoina on realistisesti piirrettyjä niin niittymäisiä kukkakuoseja ja väreissä rohkeasti myös tummempana. Tapeteissa on lähdetty tummuudella hakemaan näyttävyyttä ja syvyyttä, kertoo sisustusneuvoja tämänhetkisestä tapettimuodista.

 

Marmorilaatat ovat kysyttyjä.

 

 

Mitä uutta on tulossa?

– Tapetteihin on tulossa voimaa ja luonnetta, luonnollisella fiiliksellä, tummaa sinistä, tummaa vihreää ja terraa. Maskuliinisuus on siis nousevana trendinä hienoilla toteutustavoilla, tulossa on graafisempaa ja suoraviivaisempaa. Seinä- ja lattialaatoissa marmorikuvio on edelleen trendinä. Marmorilaattoja eri kokoina ja muotoina, mosaiikeista isoihin seinä- ja lattialaattoihin. Luonnollisuus ja kiven tuntu on tänä päivänä se, mitä halutaan. Päätrendi on rauhalliset sävyt. Perinteisille pienille laatoille haetaan ilmeikkyyttä erilaisilla ladontatyyleillä. Pienemmissä tiloissa, kuten wc-tiloissa ja kalusteiden välitiloissa, uskalletaan laittaa voimakkaampaa laattaa joko kuvioinniltaan, tai väriltään. Ihmiset haluavat tehdä kodeistaan omannäköisiä. He seuraavat paljon blogeja ja sisutuslehtiä, mutta silti meidän suunnittelupalvelultamme halutaan, että asiakkaan oma persoona ja tyyli löytyvät lopputuloksesta.

Tornion Värisilmässä kuten myös Pohjoisen Värisilmän muissa myymälöissä Kemissä, Rovaniemellä, Oulussa ja Kemijärvellä on Tunnetila -sisustuspalvelun lisäksi Maalitohtori-palvelu sekä sisä-, että ulkomaaleihin ja Värisilmä Pro- ammattilaispalvelu. Torniossa asiakkaita palvelevat Leinosen lisäksi sisustusmyyjä Jaana Kostiainen ja myymäläpäällikkö Esa-Pekka Hautala, joka on myös maalitohtori ja Värisilmä Pro yritysmyyjä.

 

Julkaistu Kemi-Torniossa 8.9.2018

Juttu ja kuvat: Anita Koivisto

 

Ota yhteyttä