Uusi upea Tunnetila-kohde valmiina asukkaita varten!

15.11.2017

Rovaniemen Saarenkylään on juuri valmistunut uusi upea omakotitalo. Olen saanut toimia Tunnetila-sisustusneuvojan​ roolissa projektivastaavana tässä mielenkiintoisessa rakennuskohteessa. Yhteinen matka rakentajaperheeen kanssa on sisältänyt mm. perheen sisustustoiveiden  kartoitusta, 3D-kylppärisuunnitelmien, määrälaskelmien ja huonekorttien laadintaa, välipalavereita sekä oikea-aikaisia tavarantoimituksia työmaalle.

Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä niin rakentajaperheen kuin sisustustyön  toteuttajien kanssa. Tässä uudiskohteessa asennuskumppaninamme toimi Lapin Lattiamestarit, jotka toteuttivat kohteen sisustuksen pohjasta pintoihin.

Kohde on sisustettu asukkaiden makuun sopivilla trendikkäillä ja laadukkailla pintamateriaaleilla. Tässä muutamia kuvia kohteen työvaiheista. Tule ihastelemaan viimeisteltyä kohdetta paikan päälle sunnuntaina 19.11.2017 klo 12-14:30 osoitteeseen Palotörmäntie 17!

Tämän Tunnetila-kodin suunnittelu aloitettiin noin ½ vuotta ennen rakentamisen aloittamista. Pintamateriaalit suunniteltiin ja valittiin yhdessä asukkaiden kanssa. Suunnittelu sai alkunsa tammilankkuparketista, josta lähdettiin rakentamaan kokonaisuutta.

 

Makuuhuoneen raikas ja hauska Wonderland tapetti ja tammilattia täydentävät kauniisti toisiaan, sekä väritykseltään että tyylimaailmaltaan.

 

Tapettipiristykset löytyvät joka huoneesta, myös wc:t on saatu hauskasti esille tapeteilla, unohtamatta käytännöllisyyttä.

 

Pesuhuone haluttiin pitää pelkistettynä, muutama mosaiikkitehoste viimeisteli tilan. Myös seinäke shampoohyllylle oli paitsi käytännössä tarpeellinen myös mukava lisämauste.

 

Tervetuloa katsomaan tätä upeaa kohdetta sunnuntaina 19.11. klo 12-14:30 osoitteeseen Palotörmäntie 17, Saarenkylä (tark. Vaaralassa)!

 

Mari Marjala

Sisustusneuvoja

Ota yhteyttä