Valitse sisustusmateriaalit oikein, me autamme!

16.1.2018

Oli kyseessä sitten kodin lattia- tai seinämateriaali, huomioimme perheesi arjen käyttötarpeet – Värisilmän ammattitaitoiset sisustusneuvojat ovat apunasi!

 

Viisihenkisen harrastavan lapsiperheen elämä ja kodin pintojen käyttöaste on eri luokkaa kuin eläkeläispariskunnan arki puuhineen. Olipa kyseessä perheen harrastukset, pienten lasten vauhdikkaat leikit, tai kolmekymmentäkiloisen kultaisennoutajan pikastartit – huomioimme perheesi kaikki mahdolliset tarpeet ja tarjoamme toimivimmat ratkaisut kotisi lattiapintoihin!

Menevän lapsiperheen onnistuneita lattiavalintoja ovat: Vinyylilankku (mm. Ideo lukkoponttivinyyli, Floorever Spa ja Pure Click 40), Vinyylimatto (mm. Ideo Tex) ja vinyylikorkkilattiat (mm. Decolife, Wicanders Hydrocork).

Lämpimästä tykkäävät mummin varpaat ovat taas hyvää pataa aitojen luonnonmateriaalien kanssa, joita ovat esim. lämpimät parketti- ja korkkilattiat (mm. Parla- ja Timberwise-parketit).

Monet tämän päivän lattiamateriaaleista asennetaan aluslattian päälle vapaasti uivaksi/kelluvaksi “lautaksi”. Niinpä asennusvaiheessa täytyy pitää kirkkaana mielessä pääsääntö: lattia irti kaikista kiinteistä rakenteista.

Suomeksi sanottuna “lattian elämistä” ei saa estää silikonisaumoilla, nauloilla, ruuveilla tai asentamalla esim. kiinto- tai keittiökalusteita lattian päälle. Kaikkien kiinteiden rakenteiden ja lattian väliin tulee jättää liikkumavara. Niin sanotut liikuntasaumalistat asennetaan erottamaan eri huonetilat toisistaan, sekä myös katkaistaan yli 8-13 metriä (mitta vaihtelee lattiamateriaalista riiippuen) leveä/pitkä uiva lattiapinta.

Vanhan ja uuden lattiapinnan tai erivahvuisten lattiapäällysteiden liitoskohdat ratkaistaan eritasolistoilla ilman harmaita hiuksia. Jalkalistojen materiaali-, väri- ja profiilivalikoimista löydämme taatusti pisteen i:n päälle lattiaremonttiisi.


Kuulostaako turhan monimutkaiselta ja tekniseltä? Me Värisilmässä tarjoamme sisustusratkaisuja, jotka sointuvat yhteen niin teknisesti, kuin sävy- ja tyylimaailmaltaankin. Hoidamme myös asennuspalvelun.
Tervetuloa aina palvelualttiiseen Värisilmä-myymäläämme – Rovaniemelle, Ouluun, Kemiin, Tornioon, Kemijärvelle tai Vantaan Tammistoon!
Ota yhteyttä