Värisilmä Pro – yhteispelillä parempaan lopputulokseen

13.9.2019

Värisilmä Pro -kumppanuudessa rakennus- ja remonttiurakoitsijan sekä materiaalitoimittajan välinen yhteistyö sujuu saumattomasti.

 

Ota yhteyttä rohkeasti Tornion ja Kemin Värisilmän asiantuntijoihin, kun tarvitset apua remontti-, sisustus- tai maalausprojekteihin. Kuvassa Kemin myymäläpäällikkö, Värisilmä Pro yritysmyyjä, Maalitohtori Jari Roivanen (vas.), Tornion myymäläpäällikkö, Värisilmä Pro yritysmyyjä, Maalitohtori Esa-Pekka Hautala, Tunnetila-sisustusneuvoja Marjo Tuomainen (vas.) ja Tunnetila-sisustusneuvoja Raisa Leinonen.

 

Kemin ja Tornion Värisilmällä ja Meri-Lapissa toimivalla Rakennuspalvelu Ruotulla on takanaan usean vuoden kokemus hyvin sujuneesta yhteistyöstä erilaisissa rakennus- ja remonttiprojekteissa. Pohjoisessa Värisilmässä Pro-asiakkaat saavat avukseen nimettyjen Pro-myyjien lisäksi Tunnetila-sisustusneuvojan. Myös Ruottu on käyttänyt palveluita erilaisissa rakennus- ja remonttiprojekteissa.

– Yhteistyö Värisilmän kanssa on sujunut mutkattomasti heti alusta alkaen. Kun asiakkaamme tarvitsee apua esimerkiksi pintamateriaalien tai värimaailmaan valinnassa, on minulla täysi luottamus ohjata heidät suoraan Kemin tai Tornion Värisilmä-myymälään alan asiantuntijoiden luo, Rakennuspalvelu Ruottu Oy:n yrittäjä Timo Ruottu iloitsee.

 

 

Täydellinen ulkomaalisävy löytyi väriasiantuntijan avulla

Rakennusurakoitsijan ja Värisilmä Pro -palvelun yhteispeli oli vahvasti läsnä erään asiakasperheen Kemin Nauskaan valmistuneessa omakotikohteessa. Syksyllä liikkeelle lähteneessä projektissa asiakasperhe halusi lähteä rakennuttamaan kotiaan itse. Asiakkaan kanssa katsottiin tapetit ja sisämaalit, ja kun rakentamisessa päästiin vaiheeseen, jossa asiakkaan tuli valita ulkosävyt, kääntyi Ruottu Värisilmä Tornion väriasiantuntija Raisa Leinosen puoleen.

– Ihan alkuun Timo otti minuun yhteyttä, koska asiakas oli toivonut ideoita ja fiilistä ulkosävytykseen. Tätä varten meillä on värisuunnitteluun erikoistunut Sävylä-palvelu, Leinonen selventää.

– Asiakkaalla oli ideakuva, jonka Timo toimitti minulle. Tämän jälkeen olimme yhteydessä asiakkaaseen ja kävimme sävykeskustelua. ”Harmaa sävy, mutta ei vihertävää eikä sinertävää”, olivat asiakkaan toiveet. Uuden kodin ulkosävyiksi valikoitui asiakasperhettä miellyttävä peittävä harmaan sävy ja tehosteeksi kuultava sävy.

 

 

Tunnetila-palvelu avuksi sisustuksen suunnittelussa

Uuden kodin pintamateriaalien valinnassa perheen apuna toimi Värisilmä Kemin Tunnetila-sisustusneuvoja Marjo Tuomainen. Tunnetila-palvelussa henkilökohtainen sisustusneuvoja auttaa asiakasta kodin sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Sisustusneuvojilla on myös laaja ja vahva tekninen tuotetuntemus ja tietotaito uusimmistakin materiaaleista.

– Kun perhe saapui myymälään, oli heillä mukanaan kymmeniä havainnekuvia, joista sain viitteitä perheen tyylistä ja toiveista. Taloprojektin aikana asiakas kävi useamman kerran täällä liikkeessämme mallailemassa eri materiaaleja. Haluaisinkin rohkaista asiakkaita rauhassa tutustumaan valikoimiimme, Tuomainen muistuttaa hymyillen.

Perhe pääsi muuttamaan viimein uuteen kotiinsa heinäkuussa. Sekä Pohjoisen Värisilmän että Ruotun näkökulmasta koko prosessi sujui mallikkaasti. Myös uudet asukkaat olivat tyytyväisiä. Lopputuloksena syntyi koti, joka oli heidän näköisensä.

 

 

Lue lisää Tunnetila-sisustuspalvelusta, Värisilmän Ammattilaispalveluista ja Maalitohtori-palvelusta.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua sisustusprojektiisi, olipa se minkä kokoinen hyvänsä.

Tervetuloa myös myymäläämme!

 

Myymälämme:

KemiTornioKemijärviRovaniemiOulu

 

Ota yhteyttä