Värisilmän sisustusneuvojat apuna pienissä ja suurissa sisustusprojekteissa

13.9.2019

Värisilmä Rovaniemen sisustusmyyjille Minttu Hakalalle ja Katja Remekselle sisustaminen, ideoiminen ja ihmisläheinen työ ovat läheltä sydäntä.

 

 

Jos Värisilmä Rovaniemen liikkeeseen astuvalla asiakkaalla on mielessä pieni pintaremontti makuuhuoneessa tai kylpyhuoneen uusi ilme, ottavat sisustusmyyjät Katja Remes ja Minttu Hakala projektin omakseen ja auttavat asiakasta läpi prosessin alusta loppuun saakka.

– Ilmaisessa Tunnetila-sisustuspalvelussa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa erilaisia sisustusratkaisuja, budjetoimme kokonaisuuden sekä tilaamme ja toimitamme tavarat. Käymme jopa kohteessa tarvittaessa.

 

 

Aikaa kestäviä sisustusratkaisuja

Projektin alussa on tärkeää selvittää asiakkaan sisustustyyli, lempivärit sekä tärkeät tunnearvoa sisältävät kodin huonekalut. Sisustussuunnittelijoiden pyrkimyksenä on päästä asiakkaan pään sisälle ja löytää näin heitä miellyttävät ratkaisut.

– Pyrimme luomaan sisustuskokonaisuuden, joka on viiden vuoden jälkeenkin hyvännäköinen ja toimiva. Muotivirtauksen perässä en suosittelisi orjallisesti kulkemaan, vaan omalle tyylilleen kannattaa olla uskollinen, Hakala neuvoo.
Asiakkaan haastaminen suunnitteluvaiheessa on molempien mielestä tärkeää. Tavoitteena on esittää toimivia vaihtoehtoja ja rohkaista asiakasta ajattelemaan myös laatikon ulkopuolelta.

– Yksi parhaista hetkistä työssämme on nähdä asiakkaan ilo onnistuneen lopputuloksen jälkeen. Tehtävämme on auttaa, olipa projekti minkä kokoinen hyvänsä.

 

 

Ammattilaisyhteistyötä ja kouluttautumista

Sisustusmyyjillä jokainen työpäivä on erilainen. Remes ja Hakala ovat osa raudanlujaa Värisilmä-tiimiä. Työnkuvaan kuuluu myös ammattilaisyhteistyö.

– Tiivis yhteistyö talon sisällä pro-myynnin ja logistiikan sekä remontti- ja rakennusliikekumppaneidemme kanssa tuo lisäväriä arkeen. Toteutamme entistä useammin avaimet käteen -remontteja yhteistyössä ammattirakentajien ja remontoijien kanssa, Remes kertoo.

Molemmat kokevat kouluttautumisen tärkeäksi. Ennen kuin uusia tuotteita saapuu tarjontaan, saavat Värisilmän asiantuntijat kattavan koulutuksen uusiin materiaaleihin. Värisilmä-ketjun, tavarantoimittajien ja talon sisäiset koulutukset sekä messumatkat pitävät sisustajat alansa aallon harjalla.

– Meidän tulee asiatuntijoina tuntea myös tuotteiden tekniset ominaisuudet, pohjamateriaali- ja pohjatyövaatimukset sekä asennustavat, Hakala listaa.

Värisilmä-rahoituksella pääset alkuun ja toteutat kaiken kokoiset sisustushaaveet. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua sisustusprojektiisi, olipa se minkä kokoinen hyvänsä. Tervetuloa myös myymäläämme!

 

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua sisustusprojektiisi, olipa se minkä kokoinen hyvänsä.

Tervetuloa myös myymäläämme!

 

Myymälämme:

KemiTornioKemijärviRovaniemiOulu

 

 

Ota yhteyttä