Yhteispelillä laadukasta palvelua

13.2.2019

Laadukasta asiakaspalvelua kahdessa kerroksessa ­– ”Monipuolinen tietotaito on valttikorttimme.”

Rovaniemen Värisilmässä työskentelee taidokas joukko ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen toteuttaakseen asiakkailleen parhaimmat sisustusratkaisut.

Rovaniemen Värisilmä on sisustamisen erikoisliike, jonka henkilökunta auttaa asiakkaita kahdessa kerroksessa. ”Kaikki auttavat toisiaan. Talossa on hyvä yhteishenki. Tämä mielestäni välittyy myös asiakkaille”, kommentoi myymäläpäällikkö Sanna Tuhkala

Maalitohtori, Värisilmä-sisustusneuvoja ja -yritysmyyjä. Tässä mainittuna vain muutama Rovaniemen Värisilmän 15 hengen työtiimistä. – Joukkomme koostuu kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvista alan ammattilaisista. Yhteistyö on toimintamme keskiössä, myymäläpäällikkö Sanna Tuhkala kommentoi.

Rovaniemen Värisilmä-myymälän yläkerrassa palvellaan kuluttaja- ja yritysasiakkaita, kun taas ammmattilaispalvelut ja logistiikkatoiminnot keskittyvät alakertaan. Kerrosten välillä tehdään monipuolisesti yhteistyötä. Kun logistiikan ammattilainen vastaa toimituksiin liittyvistä käytännön asioista, voi sisustusneuvoja keskittyä täysin asiakkaan palvelemiseen löytääkseen sopivimmat sisustusratkaisut.

– Yhteistyö kerrosten välillä tuo myös virkistäviä uusia näkökulmia projekteihin, mistä meidän lisäksi myös asiakkaat hyötyvät. Näen tämän ehdottomasti vahvuutenamme, kommentoi ammattilaispalvelujen puolella toimiva Värisilmä-yritysmyyjä Tapio Ylipaavalniemi.

– Tämä on upea ala, joka kehittyy koko ajan. Ei ole kahta samanlaista päivää. Tuotteet, asiakassegmentit ja asioimistavat muuttuvat. On hienoa työskennellä yrityksessä, joka pysyy ajan hermoilla, Ylipaavalniemi iloitsee.

 

 

Sisustusratkaisut asiakkaan ehdoilla

Sisustamisen erikoisliikkeessä ei erikoisosaamisesta ole puutetta. Työntekijöillä on monipuolisen koulutustaustan lisäksi vuosien kokemus alalta. – Me tiedämme laaja-alaisesti tuotteidemme tekniset ominaisuudet ja asennustavat. Monipuolinen tietotaito onkin valttikorttimme, summaa Tuhkala.

Myös asiakaspalvelu on Värisilmän työntekijöille sydäntä lähellä – liikkeelle lähdetään aina asiakkaan tarpeista. Sen tietää myös Värisilmän sisustuspalvelun puolella työskentelevä sisustusneuvoja Anni Oikarinen, jonka vastuulla on pintamateriaalisuunnittelu niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin sekä ulkovärisuunnittelu.

– Osa asiakkaistani arvostaa tuotevalinnoissaan esteettisyyttä, osa menee taas käytännöllisyys edellä. Lähdemme suunnittelemaan kokonaisuutta aina asiakkaan toiveiden mukaan. Mikään kohde ei ole liian pieni, etteikö voisi ottaa sisustussuunnittelijaa kaveriksi. Autan mielelläni vaikkapa makuuhuoneen tapetin värin suunnittelussa, muistuttaa Oikarinen hymyillen.

 

Rovaniemen Värisilmä tarjoaa laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman lisäksi myös monia asiakkaiden sisustus- ja remonttiprojekteja tukevia palveluita. Sisustusneuvoja Anni Oikarinen muistuttaa, että sisustussuunnittelijaa voi pyytää avuksi vaikka ihan pieniinkin sisustusprojekteihin. 

 

 

Monipuolinen valikoima tuotteita ja sisustuspalveluita

Rovaniemen Värisilmän tuotevalikoiman laadukkuus ja laajuus yllättää usein kävijän. Monet muistavat yrityksen jo lapsuudestaan, jolloin he ovat piipahtaneet ostoksilla vanhempiensa kanssa. Tilat ovat avarat ja modernit. Valikoima on Lapin läänin runsain.

– Meiltä löytyy työntekijöitä, jotka ovat mukana valitsemassa tuotteita Värisilmän valtakunnallisiin valikoimiin. Esimerkiksi Saksassa järjestettiin juuri lattiapäällystemessut, jossa oli mukana myös meidän sisustusneuvojamme Mari Marjala. Pysymme näin ajan tasalla maailman trendeistä ja tuomme ne tänne Lappiin asti, kommentoi Tuhkala.

– Päätavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kokonaisvaltaisesti, summaa Rovaniemen Värisilmän tiimi.

 

JULKAISTU LAPIN KANSASSA 13.02.2019
Ota yhteyttä