Yhteistuumin kodintuntuinen ja toimiva kokonaisuus

3.4.2018

Tunnetila-sisustuspalvelun kehittämistyö aloitettiin meillä Rovaniemellä vuonna 2008. Yli kymmenen vuoden ajan Tunnetila-sisustusneuvojamme ovat suunnitelleet ja tehneet tiivistä yhteistyötä niin uuden kodin rakentajien kuin kotiaan uuteen kuosiin remontoivien perheiden kanssa. Sisustusneuvojiemme työpöydällä on myös hotellien ja muiden ns. julkisten kohteiden materiaaleja ja suunnitelmia.

 

 

Sisustusneuvojamme on paras remppakaverisi ja oma ”tukihenkilösi” sisustusprojektissasi. Hän auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Hän esittelee budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, myös arjessa toimivat sisustusmateriaalit. Määrä- ja kustannuslaskelma auttaa sinua pysymään budjetissasi. Asennusliikekumppaniemme kanssa tarjoamme sinulle kokonaispalvelun – suunnittelusta asennukseen. Myös remontin rahoitus järjestyy Värisilmä-rahoituksen avulla.

 

Tunnetila-sisustusneuvoja Minttu Vartiainen Oulun Värisilmästä.

 

Projekti etenee yhteistuumin. Suunnittelijan kanssa vahvistettu tuotteiden toimitusaikataulu mahdollistaa remontin/rakentamisen etenemisen jouhevasti.

Tunnetila-sisustusneuvoja laatii tuotevalinnoistasi huonekortin, josta selviää kaikki tuote- ja värisävytiedot saumavärejä myöten, lattioiden ja laattojen asennussuunnat, tehosteseinät väreineen jne. Kylpyhuoneesi laatta- ja kalustevalinnoista teemme 3D-suunnitelman.

 

 

Tunnetila-sisustuspalvelun hinta on kukkarolle sopiva – 200 €, joka hyvitetään takaisin, kun sisustuotehankintasi meiltä on vähintään 2000 euroa. Tunnetila-sisustuspalvelun tarjoavat paitsi Pohjoisen Värisilmän myymälät Rovaniemellä, Oulussa, Kemissä, Torniossa, Kemijärvellä ja Vantaan Tammistossa – myös 35 muuta Värisilmä-liikettä ympäri maan.

 

 

Tunnetila-sisustusneuvojalla on paitsi väri- ja tyylisilmää – lisäksi tunnemme tuotteet pohjasta pintaan, annamme asennusneuvontaa onnistuneita lattialistoituksia myöten. On hienoa huomata, että tavarantoimittajakumppanimme pitävät meidät ajan tasalla tuoteuutuuksista ja kokonaisratkaisuista. Etsimme aktiivisesti koko ajan palvelukokonaisuuttamme täydentäviä laadukkaita sisustamisen erikoistuotteita.

 

Hyödynnä maksuton Tunnetila-palvelumme ja varaa aika vaikkapa alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta!

 

 

 

Sisustusterveisin,


Mari Marjala, Tunnetila-sisustusneuvoja,
Värisilmä Rovaniemi

Ota yhteyttä