Tunnetila – juuri oikeanlainen tunnelma sinun kotiisi

Värisilmän oma Tunnetila-sisustuspalvelu sopii sinulle erityisen hyvin, jos suunnittelet oman kotisi rakentamista tai remontoimista ja haluat varmistaa lopputuloksen, joka miellyttää silmääsi, on harmoninen ja rakentuu arjessasi toimivista pintamateriaaleista.

Tunnetila-sisustusneuvojiemme kädenjälki on nähtävissä monissa pohjoissuomalaisissa kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa ja kampaamoissa.

Tunnetila-palvelun myötä saat käyttöösi henkilökohtaisen tunnetila-sisustusneuvojan, jolla on vahva sisustusmateriaaleiden tietotaito ja kyky suunnitella asiakaslähtöisesti ehjiä, harmonisia kokonaisuuksia. Hän laatii tarpeistasi ja mieltymyksistäsi lähtevän visuaalisesti ja teknisesti toimivan sisustussuunnitelman, joka sopii myös budjettiisi. Kylpyhuoneen 3D-kaakelointisuunnitelmat sekä yksityiskohtainen huonekortti ovat hyviä työkaluja mm. asennusvaiheen aikana. Lopputuloksena on ehjä kokonaisuus, joka on sisustusmakusi mukainen ja joka palvelee perheesi arkea.

Tunnetila-sisustusneuvoja laatii menekki- ja tarjouslaskelmat ja huolehtii oikea-aikaiset materiaalitoimitukset rakennus/remonttikohteeseen. Suunnittelijamme pitää myös huolen, että sisutusprojektisi pysyy määrittelemässäsi budjetissa.

 

 

Näin Tunnetila-palvelu toimii:

 

1tapaaminen1. Ajanvaraus
Varaa aika Tunnetila-sisustusneuvojalle alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

2.tapaaminen2. Kohteen kartoitus
Tunnetila-sisustusneuvojasi kanssa käydään läpi kohde ja toiveesi. Palvelumme sisältää tarvittaessa myös kohdevierailun.

 

materiaalit3. Valmiit suunnitelmat

Saat 3D-kuvat kylpyhuoneesta, määrä- ja tarjouslaskelman, sekä huoneistokortin.

 

4.valmis Upea lopputulos

Toimitukset hoidetaan aina sovitussa aikataulussa. Kysy myös asennusta!

 

Lisäpalvelut:

Kohdevierailu 60 euroa kaupunkialueella. (Muuten 2e / km yhteen suuntaan.) Kuljetuspalvelu erillisen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä