Ulkomaalausurakka kannatti, upea muutos Panu-maalilla!

Vanha ja kulunut maalipinta ei ole ainoa syy aloittaa ulkomaalausurakkaa! Tässäkään kohteessa asukkaat eivät kokeneet talon alkuperäistä väriä omakseen ja päätöstä helpotti vielä se, että talo oli aikaisemmin pintamaalattu vain kertaalleen ja odotti vielä toista maalikerrosta. Kun maalausurakka oli kuitenkin edessä, värin vaihtaminen tuli samassa paketissa. Tässä näette miltä talo näytti ennen maalausta!

Asukkaat tekivät värivalinnan huolella- ensin kierreltiin ja katseltiin hyvänvärisiä taloja. Kodin lähistöltä löytyikin hieno tumman beigen/hiekan värinen talo. Asukkaat katselivat Sävylä-ulkovärisuunnittelijamme Marin kanssa kolme beigen sävyä, joista asukkaat ottivat koepurkit mukaansa. Koemaalaukset tehtiin autokatoksen seinään ja sävyvaihtoehtoja katseltiin kuukauden verran eri vuorokauden aikoina. Sävyistä vaalein voitti  ja tässä näette lopputuloksen:

76e7e9b2-05cc-4d5c-bcaf-a7a57ebedae2

 

Lopputulos on komea! Seinät maalattiin laadukkaalla Panu-maalilla, sävy 547X. Nurkkalaudat, ikkunan- ja ovenpielet sekä räystäslaudat maalattiin taitetulla valkoisella 619X. Nyt talon sävy on hienosti synkassa katon värin kanssa ja mikä tärkeintä- väri tuntuu nyt omalta.

Ota yhteyttä