Rovaniemen Väri ja Matto Oy eli rovaniemeläinen Värisilmä-ketjuun kuuluva väri- ja sisustusalan yritys avaa uuden myymälänsä Vantaan Tammistossa.

Rovaniemen Väri ja Matto Oy:llä on ennestään Värisilmä-myymälät Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kemissä, Torniossa ja Oulussa sekä asennustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa harjoittava sisustusurakointiyritys. Yritys on perustettu vuonna 1966. Konsernin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2018 noin 10 miljoonaa euroa. Yritys työllistää viisikymmentä henkilöä.

 

Rovaniemen Väri ja Matto Oy on tehnyt vuokrasopimuksen Vantaan Tammistoon Kauppatie 18:ssa sijaitsevaan liikehuoneistoon. Liikehuoneisto on vuokrattu yhdessä Noblessa-keittiöiden ja NunnaUunien kanssa. Myymäläremontti ja rekrytointi on käynnistetty, ja uusi myymälä avataan ensi vuoden tammikuussa. Värisilmän myymälätilan koko on n. 350 neliötä.

Tavoitteena on alkuvuosille n. 1,4 miljoonan euron liikevaihtoa neljän henkilön vahvuudella. Alussa kohderyhmänä ovat kuluttajat, mutta kumppanuuksien kehittyessä yritysasiakkaiden rooli kasvaa. Samassa liikekiinteistössä toimivat mm. Byggmax, Netrauta.fi, Puustelli-Kastelli, Domus, Keittiömaailma, Topi-keittiöt ja Jysk.

”Värisilmä Tammiston myymälä on yrityksellemme avaus uudelle markkina-alueelle. Erottautumistekijänä ovat asiakkaillemme lisäarvoa tuottavat palvelut”, Rovaniemen Väri ja Matto Oy:n toimitusjohtaja Matti Poikajärvi kertoo.

Värisilmän visiona on tuottaa parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen. Myymälä, tuotevalikoima ja palvelut noudattavat Värisilmä-konseptia. Myymälän pintamateriaalien (seinä- ja lattiapäällysteet, kaakelit) valikoima muodostuu Värisilmä-tuotteista Ceresit- tuoteperhe mukaan lukien. Valikoimaa täydennetään tärkeimpien toimittajien ketjuvalikoimalla ja myymälään räätälöidyllä sortimentilla.

Showroom-idealla toimivan yrityksen uusi myymälä Tammistossa tulee palvelemaan niin yksityisiä rakentajia ja remontoijia kuin sisustus- ja rakennusalan moninaisia ammattilaiskumppaneita, kuten sisustussuunnittelijoita, arkkitehtejä ja talotehtaita.

”Pyrimme löytämään asiakkaamme jo suunnitteluvaiheessa. Väri- ja sisustusalan ammattilaisemme, Värisilmä-sisustusmyyjät, auttavat asiakkaitamme sisustus-, remontti- ja rakennusprojekteissa pohjasta pintaan, suunnittelusta asennukseen”, Poikajärvi mainitsee.

 

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja kumppanuuksien kautta

Rovaniemen Väri ja Matto Oy vastaa kaupan alan murrokseen panostamalla perinteisen linjansa mukaisesti monitahoiseen kokonaispalveluun ja vahvoihin kumppanuussuhteisiin rakennus- ja sisustusalan muiden toimijoiden kanssa.

”Visiomme on kehittyä yhä enemmän palveluyritykseksi. Sisustaminen ja remontointi lähtevät liikkeelle huolellisesta suunnittelusta. Värisilmä auttaa asiakkaan projektissa suunnittelusta toteutukseen saakka yhdessä kumppaneidensa kanssa”, Poikajärvi toteaa.

Värisilmän valtakunnallinen Tunnetila-sisustuspalvelukonsepti on yrityksen kehittämä sisustussuunnittelun palvelukonsepti. Tunnetila-sisustuspalvelu on nykyisin käytössä koko Värisilmä-ketjussa.

”Tunnetila -sisustusneuvojamme suunnittelevat sisustamisen pintamateriaaleihin keskittyen kokonaisratkaisuja, jotka tarjotaan tuotetoimituksena tai valmiiksi asennettuina ”avaimet käteen” -ratkaisuna”, Poikajärvi sanoo.

Yhteystiedot:

Matti Poikajärvi, Toimitusjohtaja
ROVANIEMEN VÄRI JA MATTO OY

p. 040 538 8325
matti.poikajarvi@varisilma.fi

 

Ota yhteyttä