Maalitohtori-palvelun hyödyt

Maalitohtori löytää aina taloosi soveltuvat ja toimivat maalit.

Oletko suunnittelemassa talosi ulkomaalausta tai kaipaatko neuvoja sisämaalaukseen? Tiedätkö, missä kunnossa maalattava pinta on tai millä maalityypillä se on aikaisemmin maalattu?

Maalitohtori© on palvelu, jonka saat ainoastaan Värisilmästä. Maalitohtori auttaa sinua kaikissa hankalissa kysymyksissä kun ryhdyt maalaustöihin. Värisilmän Maalitohtori tulee halutessasi myös kotiisi ja tekee tarkan analyysin talosi maalatuista kohteista ulkona – tai sisällä, kun on kysymys suuremmista, teknistä neuvontaa vaatimista urakoista. Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen siitä, minkälaisella maalauskäsittelyllä sinun kannattaa ulkomaalaus suorittaa. Maalitohtori tarkistaa myös, minkälaiset pohjatyöt on syytä tehdä ennen maalausta.

Värisuunnittelu on tärkeä osa maalausprojektia. Halutessasi teemme myymälässä myös suunnitelman talossasi käytettävistä sävyistä. Ulkomaalien sävyvalintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. talon tyyli, ympäristö sekä tietenkin talon aikaisempi sävy. Sisämaalauksen tyyliseikoissa apunasi toimivat TunneTila – sisustusneuvojamme. Maalitohtori on palvelu, jonka saat luonnollisesti ilman ostovelvoitetta. Maalitohtorin kohdekäynti maksaa 50 € + matkakustannukset.

testi

Ota yhteyttä