Miksi Värisilmä PRO -kumppanuus kannattaa?

Hyöty sinulle: Värisilmä Pro tukee liiketoimintasi tuottavuutta

Värisilmä Pro on kokonaispalvelu, jonka voit sopeuttaa omaan liiketoimintaasi haluamallasi tavalla. Jokainen ammattilaisasiakkuus on meille yksilöllinen. Pro-kumppanuudessa tähtäämme yhdessä siihen, että kulusi pysyvät kohtuudessa, kun taas tuottosi maksimoidaan oikeilla toimenpiteillä, oikeaan aikaan. Sujuvuudella säästät.

pro-omamyyja1. Vapauta itsesi oikeisiin töihin

Pro-asiakkaana sinulla on käytössäsi nimetyt Pro-myyjät sekä TunneTila-sisustusneuvoja. Pyrimme ennakoimaan palvelutarpeesi ja olemme oikeaan aikaan asialla. Jaamme reilusti vastuut asiakaspalautteista. Meille on tärkeää, että Sinä näytät hyvältä asiakkaasi silmissä.

pro-kohde2. Huolehdimme kohteen sisustussuunnittelusta ja muutosvalinnoista puolestasi.

Kun ohjaat asiakkaasi suoraan Värisilmä Pro –palveluun, asiakkaan pintamateriaalivalinnat tulevat työmaalle keskitetysti samasta paikasta. Huolehdimme siitä, että tieto ja toiveet kulkevat oikeansisältöisinä asiakkaaltasi työn tekijälle. TunneTila-sisustussuunnittelupalvelumme on asiakkaittesi käytössä.

PRO-Aikataulu3. Olemme apunasi projektien aikataulutuksessa ja huolehdimme sovittujen asioiden toteutumisesta – myös oman osuutemme jälkeen.

Oma Pro-myyjäsi on hereillä koko projektin ajan seuraten tilauksia ja lähetyksiä sekä huolehtien kanssasi eri vaiheiden oikea-aikaisuudesta ja sujuvuudesta. Hoidamme yhteyksiä tarvittaessa niin tavarantoimittajiin, työmaalle kuin loppuasiakkaaseen päin.

PRO-Budjetti4. Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa keskittämällä ostoksesi meille.

Henkilökohtaisuuteen perustuva palveluotteemme mahdollistaa nopeat liikkeet, joita väistämättä tarvitaan projektien sujuvassa toteuttamisessa. Saat palvelun käynnistymään haluamallasi toimitusajalla vain yhdellä puhelinsoitolla. Ollessasi kumppanimme pyrimme ennakoimaan tarpeesi. Kun tunnemme liiketoimintasi ja asiakkaasi, huomioimme asioita puolestasi jo etukäteen. Säästät myös rahaa, sillä avattuasi yritysasiakastilin, saat tavaran nettohintaan.

PRO-Koulutus5. Ylläpidämme ammattitaitoasi veloituksetta

Pro-asiakkaana saat automaattisesti kutsun esimerkiksi säännöllisin väliajoin järjestettäviin Ammattilaisaamuihimme. Näissä tilaisuuksissa Pro-myyjämme ja vierailevat yhteistyökumppanimme tuovat sinut ajan tasalle uusista tuotteista sekä menetelmistä. TunneTila-sisustusneuvojamme ovat kausittain kertomassa tilaisuuksissamme uusimmista sisustustrendeistä.

PRO-Arkistointi6. Säilytämme asiakkaasi tuotevalinnat

Tuemme asiakkuuksiesi jatkuvuutta dokumentoimalla ja arkistoimalla projektikohtaiset valinnat niin pientalon kylpyhuoneremonteissa kuin kerrostalokohteen muutosvalinnoissa. Voit viestiä asiakkaallesi vastuullisesta ja henkilökohtaisesta palvelustasi vaikka jo ennen projektin aloitusta.

pro-diili7. Löydämme sinulle lisää kohteita

Kyllä. Meillä on tarjolla paljon sinun liiketoimintaasi hyödyttäviä yhteistyömuotoja suosittelusta aina markkinointiyhteistyöhön ja suunnitteluvalmiiden projektien sopimustoteutukseen. Sovitaan yhdessä toimintamalli, joka palvelee parhaiten Sinua.

 

Ota yhteyttä