TunneTila –kumppanuus tehostaa bisnestä!

Ohjaa oma remontti-, asunnonostaja- tai rakentaja–asiakkaasi TunneTila-sisustusneuvojallemme, joka yhteistyössä asiakkaasi kanssa paneutuu asiakkaasi sisustusprojektiin. Sisustusneuvojamme laatii kohteesta sisustussuunnitelman, 3D-kuvat kylpyhuoneen laatoitusratkaisuista, määrälaskelman ja tarjouksen sekä huonekortin. Voit tarjota kokonaisuuden asennettuna tehdyn suunnitelman mukaisesti.
Asuntokaupassa ilmoitamme muutosten hinnat tehdyillä tuotevalinnoilla. Huolehdimme suunnitelman mukaisista tavarantoimituksista. Laatimamme huonekortit ja Winner-kuvat ovat suurena apuna työmaalla. Saat TunneTilasta lisäarvoa omaan markkinointiisi mm. remonttimyynnissä ja asuntokaupassa . Suunnitellaan yhdessä kannattava ja tehokas palvelukokonaisuus, josta kaikki hyötyvät.

Miten Sinä voit hyötyä TunneTilasta:

  • konkreettinen suunnitelma nimettyine tuotteineen, joista tehdään laskelma
  • ajansäästö, kun ei tarvitse käyttää aikaa valintaprosessiin asiakkaan kanssa
  • huonekortti, jossa työmaalle tietoa asennuksen tueksi ja asentajalle asennuksen ohjeistukseksi
  • 3D kuvat lisäapuna esimerkiksi laatoitustyöhön
  • tuotteiden tilaaminen ja toimitus aikataulun mukaisesti

Mikä TunneTila?

TunneTila-suunnittelupalvelumme auttaa kodinrakentajia ja remontoijia sisustamisen kaikissa vaiheissa antaen tilaa asiakkaan omille visioille sekä yhteiselle ideoinnille. Henkilökohtainen sisustusneuvoja auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa ja haaveensa valitsemalla kustannusarvio huomioiden parhaat, asiakkaan tarpeeseen sopivimmat ja toimivimmat tuotteet oikea-aikaisesti työmaalle toimitettuna.

Ota yhteyttä